Spring til indhold

GoGvo

September 3, 2010

28

er denne e-mail for real?

MLM

Spørgsmål af Jenny Smith: er denne e-mail for real?
Engr. Abdul Jabar Fawaz [abduljabarfawaz@aol.com]
Dear Sir,

RE: Republikken Irak KONTRAKT PROJEKT

Vi søger til dit coperation i udviklingen af ​​Irak
hvor vi gerne vil kende din interesse i denne
projekt.

Mit navn er Engr. Abdul Jabar Fawaz og dette er en
invitation forslag fra vores firma.

Republikken Irak har mandat vores firma til at give
kvalificerede entreprenører for levering af bygningen
materialer / Hospital udstyr / mad forsyninger og
Generelle råvarer mod genopbygning
projekt.

Nedenfor er liste over nogle af de virksomheder, der har nydt godt af det re-bygningen i Irak.

Venligst, hvis din virksomhed er interesseret i at deltage i
dette projekt, venligst kontakte mig via e-mail for yderligere
information.

Regards,
Engr. Abdul Jabar Fawaz
Skal jeg gå efter det? eller er det en klog plan Swift Code Heritage Community Bank for at få al-Qaeda kidnappe mig

Bedste svar:

Svar fra miss.sherlit
sikker gå videre

Giv dit svar på dette spørgsmål nedenfor!

Del og Nyd:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • NewsVine
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Technorati
  • Live
  • LinkedIn
  • MySpace

Affiliate Marketing
28 Kommentarer Skriv en kommentar
  1. Camie L
    September 3, 2010

    Lyder som en belastning af BS til mig .... :-)
    Jeg ville smide det!

  2. chunkymunky
    September 3, 2010

    Slet den.

  3. averagecypress
    September 3, 2010

    Jeg vil med fidus til Bilk dig ud af penge. Jeg vil ignorere og tilføje at blokere afsender liste.

  4. A.Mercer
    September 3, 2010

    Kunne ikke være fra Al-Qaeda, men det er helt sikkert et fupnummer.

  5. Lonnie P
    September 3, 2010

    Lyder som en fidus for mig.

  6. Andy jeg
    September 3, 2010

    nah jeg ikke .... gud dæmningen terrorister

  7. Stacey R
    September 3, 2010

    Prøv at undersøge dette på http://www.snopes.com . Det er en glimrende sted at forske gyldigheden af ​​e-mails. Lyder fishy for mig, men tjek det ud på snopes.

  8. Nick B
    September 3, 2010

    pfft, go for it. det kan være måde afkøles

  9. Jess
    September 3, 2010

    NO lol

  10. Whitters
    September 3, 2010

    SCAM

  11. Tj
    September 3, 2010

    Jeg tror, ​​at dens falske

  12. caps37fan
    September 3, 2010

    Spam.

  13. redhotboxsoxfan
    September 3, 2010

    Det er for real, men hvis du ikke ønsker at gå, ikke. Der er stadig en hel del at kæmpe i gang.

  14. Jason B
    September 3, 2010

    Ring til CIA og fortælle dem nu.

  15. Den Jesus
    September 3, 2010

    Det er lort, de er bare fisker efter svar. Hvis dette var legit de sikkert ikke ville blive e-maile dig om det.

  16. rajrajmarley
    September 4, 2010

    Jeg ville ikke lytte til det. Det lyder som en flok BS.

  17. Mclean L
    September 4, 2010

    Falsk e-mail

  18. Yenmor
    September 4, 2010

    Jeg vidste ikke engang læse e-mail ... bare titlen på dit spørgsmål fortæller mig, svaret er NEJ ....

  19. rick_loves_play
    September 4, 2010

    Det er scamola

  20. cz73kz
    September 4, 2010

    Må folk rent faktisk falder for disse ting?

  21. Mezmarelda
    September 4, 2010

    Go for it, kan du være i stand til at gøre et par bukke ud for det, den amerikanske måde, hvis du ved hvad jeg mener. Og jeg tvivler på nogen ville kidnappe dig over internettet.

  22. Al LeGator
    September 4, 2010

    Aldrig stole på nogen uopfordrede e-mails. De sendes ud bogstaveligt af millions.There vil være en svindel indbygget i et sted i processen.

  23. Wamuiru
    September 4, 2010

    Hvorfor fanden ville de kidnappe dig? Er du til nogen nytte for dem?

    Svindel selvfølgelig.

  24. Mike
    September 4, 2010

    Spørg dig selv et simpelt spørgsmål: Er det for godt til at være sandt? Har jeg anmode virksomheden tilbyde?

    Hvis du svarede "ja" til den første, og "nej" til den anden ... RUN ikke gå til den nærmeste udgang og dumpe e-mail.

  25. pynk.star
    September 4, 2010

    jep, er Al Queda planlægger en kidnapning, blokere afsenderen og ikke engang tænke på at svare!

  26. Bare Fordi
    September 4, 2010

    Big scam. Jeg fik den samme e-mail et par dage siden. Hvad de gør er at fortælle dig alt det lort for at få dig til at give dem alle yo bankkonto info, så de scam dig ud af alle former for penge og din identitet.

  27. Mike
    September 4, 2010

    Det lyder liike et fupnummer.

    Jeg får e-mails som denne dag. Når jeg prøver at tjekke dem ud, de er som regel en slags scam for at få penge fra dig. ofte under påskud af gebyrer for noget, du skal gøre for at komme i gang.

  28. Gandi
    September 4, 2010

    Jeg ville spam, uønsket.

Del dine tanker, skrive en kommentar.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Powered by Yahoo! Answers